Post by dahredipulo on Feb 3, 2022 0:45:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult žetoone ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Ma mõtlen, kas te mängite isegi oma mängu? See peab olema mingi nali, pakute 1 tasuta kaardi ja ebajärjekindlat mängu. Kui soovite maksta, et kohutavalt kujundatud kaartidel mängus edasi areneda, siis minge edasi!!
IPhone mängud | Parimad mängud iPhone 6, 5s, 5c, 5, 4s ja 4
Mäng on väga lõbus, kuid probleem on selles, et kaardid on liiga kallid. Palun tehke need veidi mitte kalliks. Saan aru, et vajate raha, kuid muutke hind madalamaks, see aitaks teil saada kõrgema reitingu ja palju raha. Tervitustega, mina
See on lihtsalt nii rahuldustpakkuv mõnda aega mängu mängida ja imeda ning seejärel hõlpsalt 360-kraadist kahekordset lööki teha.
Suurepärane, kuid see vajab teist tasuta kaarti. Ma maksin ühe kaardi eest ja mõne aja pärast hakkab igav Muidu suurepärane mäng.
lõbus, kuid mitte peaaegu täiuslik graafika on suurepärane, juhtnupud on ka päris head, kuid mõnel kaardil, näiteks megaramp, on tahvel kontrollimatu ja väga tüütu, kuid mulle meeldib kaartide tõepärasus, kuid mulle ei meeldi see, kuidas sa pead nende eest maksma. kuigi need on üsna odavad
juhtnupud pole nii halvad, kuid kaartide piiratus muudab mängu prügi, mida mängite 30 minutit, kuni jõuate tasuta limiidini. Selle p2w ja ma vihkan seda.
See mäng isegi ei tööta
Kohutav on parim sõna selle kirjeldamiseks. Kui soovite head rula simulatsiooni, ei leia te seda kindlasti siit. See on kohutav rakendus. Ükski juhtnupp ei tööta ja ma hakkasin frustratsioonist nutma. Ärge palun alla laadige.
Armastan seda mängu, mida on mängitud juba aastaid, alustasin sellest mängust alustades YouTube'i kanali Tahaks näha rohkem väljakutseid ja võib-olla ka ekspertide väljakutsete loendit, samuti oleks hea meel näha kasutusjuhendit ja võib-olla veel mõnda muud nippi. Lähitulevikus. Ootan põnevusega uut taset mängimiseks
Järgisin juhiseid, et laud liikuma panna, kuid ma ei saanud midagi teha, oleks lõbus, kui see oleks nagu tõeline uisk
Seda on tõesti lõbus mängida. Ainus probleem on see, et peate ostma muid kaarte, kuid see pole kulukas. Muidu on see tõesti lõbus mäng
Selle jaoks, mis see on, on see suurepärane mäng. Kuid mängu suure osa saamiseks peate maksma. Nõid on tõesti loll. Seega arvan, et tasuta kaarte tuleks lisada rohkem. Samuti meeldib mulle, et teil on hotdogi rulalaud.
See oli nõme, sest see ei lasknud mul trikke teha. Samuti peate maksma teiste tasemete eest, seega soovitan teil mängu mitte hankida. Pigem ostaksin tõelist uisu, kuigi sa pead selle eest maksma, tegelikult ei lase see teil trikke teha. Kuna ma armastan anime, siis võrdlen seda mängu sellega, see on sakura(TRASH) korda 1000000. Peaasi, et see mäng pole lõbus ja see on ripoff. Ärge saage seda mängu. See on nõme ja see on kuidagi ihne.
Tõesti lõbus mäng, kuid see vajab rohkem ja paremat graafikat
See mäng on fantastiline ja seda, mida ma olen juba mõnda aega tahtnud, kui selle leidsin, arvasin, et see saab olema kohutav, aga kui sain teada, et uue skatepargi eest tuleb maksta, olin ma kuidagi segaduses, kuid see on siiani mu lemmikmäng.
Mäng on lõbus, kuid ma pean kaartide eest maksma. Ainus kaart, millest alustate, muutub aja jooksul igavaks.
See on üldiselt hea mäng, kuid tasuta on ainult üks tase! Ma tõesti tahan, et neid oleks rohkem, sest mõne aja pärast muutub see pisut igavaks, eriti pärast kõigi väljakutsete täitmist.
Juhtnupud olid täiesti jaburad, iga kord, kui ma üritan trikki teha, lööb see jalaga, aga kui ma üritan lüüa, teeb see juhusliku triki
See on ok mäng, kuid juhtnupud ei ole väga intuitiivsed. Poole õpetuse pealt loobusin, kui lihvida ei saanud.
Pask mingi sitt mäng
Google pls make to -⭐(vaene mängu eelmängija)PGF],⭐,⭐⭐,⭐⭐⭐,⭐⭐⭐⭐,⭐⭐⭐⭐⭐
Lõpuks tegid nad mängu TASUTA. Olen juba kuid oodanud, kas firma on ikka aktiivne... Küllap on. Kuid inimestel pole eelarvet kaartide ostmiseks. Tehke need tasuta, kuid nad peavad vaatama palju reklaame. Ma arvan, et see on piisavalt õiglane.
Tundub, et see on ok, kuid see on peaaegu nagu maksta liiga paljude reklaamide võitmise eest ja peaaegu võimatu avada parimat varustust ilma maksmata
See on hämmastav, kuna ma mängisin seda 2019. aasta kuni 2020. aastani, graafika, rula ja kaart mulle meeldivad, kuid üht asja ma tahan värskendada.
Mulle meeldib selle mängu juures kõik. Mulle meeldib graafika ja teki valikud, kuid arvan, et seal peaksid olema kohandatavad veokid ja laagrid.
Päris hea mäng, mõningaid juhtnuppe on raske teha, kuid see võib olla lihtsalt minu jaoks. Hindasin seda 3 tärniga, sest teistel kaartidel mängimise eest peate maksma. Peale selle, hea mäng!
Peate maksma enamiku lõbusate asjade eest, lisaks saate teha ainult 3 liigutust ja kõik
Lahe välimusega mäng, aga – JEESUS, hea isand, kõikvõimas, nii kohutavad juhtnöörid. Soovitan nende kallal tõsiselt tööd teha ja isegi ühe tasuta tasemega saab see olema väga lõbus.
see oli lõbus, aga sain rakenduse telefoni ja see ei lase mul isegi mängida, lihtsalt lööb mind pidevalt, ma ausalt öeldes ei tea miks
Mäng on hullumeelne ja tõeliselt lõbus mängida. Väga realistlik, ainus probleem, et peate maksma teiste parkide eest ja see on nii palju tasuta mängu eest. Aga hei, kui mängud löövad, siis ma mängin seda
Juhtseadmed on telefoni jaoks halvad. True Skate'il on palju parem juhtimine.
Minu sõber soovitab seda mängu. Siis ma proovin seda.
Mulle meeldis see mäng, kuid viimasel ajal on see sulgunud, kui proovin jämm-seanssi alustada, see on väga tüütu ja ma ei ole saanud seda mängida, ma tahan oma raha tagasi!
Pärast juhtnuppudega harjumist muutus see mäng väga lihtsaks, graafika on korras, mäng on suurepärane, kuid oleks natuke parem, kui iga kaart ei maksaks raha.
Ma arvan, et see mäng on saadaolevate ressursside aja raiskamine. See tekitab selle vastu õiglase vihkamise ja nördinud tunde, mis võib olla teretulnud, kuid ei pruugi olla. Olin mängima hakanud, natukese aja pärast tüdines ja jätkasin. selle rakenduse desinstallimiseks. Minu õuduseks ja üllatuseks jäi mu telefon kinni. Probleem kestis umbes kuu aega. Ja lõpuks, pärast poes ringi käimist, ja ma pole ikka veel suutnud oma telefoni kasutada nagu sellest ajast saadik. See muutub kirglikuks ja hulluks ajab. Graafika on vale. Ostud muudavad mäng tundub nagu rumal kaubanduskeskus, mis ei lase sul liikuda, kui just ei näe sponsoreeritud kuulutust või ostad midagi raha eest. See on ebaprofessionaalne, ebakompetentne ja äärmiselt masendav, kui mäletan katsumusi, millega ma praegu veel silmitsi seisan. Tunnen end petetuna. pealtnäha hea ikooni ja rakenduse videote kaudu. Mulle tundub, et see rakendus võib anda rohkem kui rumal, kõikuv ja lõpuks pettumust valmistav rakendus. Mul on kahju, et selle mängu arendajad töötavad endiselt millegi kallal, mis võib Hästi rikutud hea ja hästi toimiv mobiiltelefon.Inimesed, kui soovite proovida nende teisi mänge ilma eelneva kogemuseta, hoiatan teid minu juhtumi kordumise eest, mis pole sugugi soovitav ja meeldiv. hea mäng, kui nad saavad s-d eemaldada ärevinud kohutavad vead ja "viirused" mängus. Ma ei soovita kindlasti uuele kasutajale, kes otsib kvaliteetseid mängukogemusi ja häid aegu, mis ootavad neid pikka aega. Üldiselt laadige see rakendus alla .Ma soovin, et oleksin võinud kasutada tugevamaid sõnu, aga ma võin kujutada ennast natuke liiga palju. Loodan, et arendajad suudavad selle probleemi võimalikult kiiresti lahendada, kuid miski takistab mul seda kunagi mängimastmäng.Selle kõigega loodan, et teate nüüd selle mängu probleeme ja häid külgi. Kui see arvustus teile abiks oli, palun märkige meeldivaks. Aitäh
Mulle isiklikult ei meeldi, et pead kõike ostma ja samal kaardil mängimine läheb igavaks. Pane vähemalt mõned asjad tasuta, ma leian mõne muu mängu
Tahvlit on võimatu juhtida juhtnupud on prügikast pead maksma kõige eest esimene kaart on prügikast aga iga teine kaart pole tasuta see on prügikast kui saaks Ma hindaksin seda 0 10-st võibolla see on lihtsalt mina idk
Mäng on halb, juhtnupud ei tööta ja peate ostma kaarte, ma eelistaksin mänguasjaga mängida, siis see mäng ja juhised ei tööta prügikast ärge soovitage uuesti
mäng on prügikast, jookseb tunni alustamisel kokku, enamik mänge tutvustab kohe abi, et õpetada teile menüü enda funktsioone, kuid see lihtsalt viskab teid mängu. mitmest arvustusest olen lugenud, et see ei säästa edusamme ja sööb teie raha, ütles, et sellel on tasuta prooviversioon, kui ma seda ei tee, ja väga piiratud mänguvõimalusega.
Eepiline, AGA ma soovin, et tasuta kaarte oleks rohkem, kõik teised kaardid vajavad tasumist ja samal kaardil hakkab ikka ja jälle igav.
Graafika on kohutav ja mäng on nii hiline. Rula ei liigu isegi sinna, kuhu soovite. Ära seda mängu alla laadi.
Ma armastan mängu, kuid arvan, et peaks olema ka mõni võimalus, mis annaks inimestele võimaluse tasemeid avada ilma neid kõiki ostmata. Isegi mõni hull skoor, et avada vähemalt 1 teie valikul. Seejärel ostke ülejäänud. Äkki lisada erineva suurusega tahvleid ka?