Post by dahredipulo on Feb 3, 2022 0:54:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rest in Pieces ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rest in Pieces IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zhakować wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Rest in Pieces 2022 version ▞▞▞
system zdrowotny/energetyczny go zrujnował! sama gra jest trudna i trzeba było grać w swoje tanie sztuczki, prawda! A STEROWANIE jest do bani… Nie lubisz tworzyć gier CZY po prostu jesteś w tym dla PIENIĄDZE, co?🤑
Ta gra wygląda absolutnie niesamowicie, ale za każdym razem, gdy przechodzę do ekranu głównego, zawiesza się. Bardzo chciałbym zagrać i jestem pewien, że mi się spodoba, ale to trochę frustrujące, nawet nie zaczynając.
tylko grafika jest fajna
Dobra gra, ale byłoby lepiej, gdybyśmy otrzymali nieskończone życia za darmo
Nadal uwielbiam grafikę i rozgrywkę, ale reklam jest więcej niż kiedyś
Kocham tą grę. to świetna zabawa, ale przejście poziomu zajmuje mi wieki i wszystko jest trochę mroczne. tak niesamowite?
Obrzydliwy
No jest ok Bardzo opinia opinia wiem
Bardzo chciwy, masz ograniczone życie, które zmusza cię do DUŻO czekania lub płacenia, ciężko jak diabli (znowu celowo, aby zmusić cię do zapłaty), musisz oprócz "wygrywania" (lub płacenia) hodować klejnoty. Około 10 minut rozgrywki jest darmowe, potem albo czekasz około pół dnia, albo – tak, ZAPŁAĆ.
Genialna gra!
może przesadzam, ale ogólnie ta gra jest arcydziełem. jest tylko jedna rzecz, która sprawia, że jestem wystarczająco wściekły, aby ocenić tę grę na 1 gwiazdkę. jak zamierzasz dać nam tylko 5 żyć dziennie? jesteś taki chciwy? czy naprawdę potrzebujesz moich pieniędzy? nie, stary. nie kupuję życia. usuwam to bs
To świetna, wymagająca gra, która zapewniała mi rozrywkę na wiele godzin. Może być trudno zdobyć wszystkie potrzebne klejnoty, ale poza tym jest to zdecydowanie moja ulubiona gra.
Bardzo mi się podobała ta gra, ale po chwili gra nawet się nie włącza... Ciągle mówi, że jest błąd, a potem wszystko się zatrzymuje. Następnie ponownie zainstalowałem grę w nadziei, że zostanie naprawiona, ale problem nadal występuje...
Masz tylko 1 grywalną postać, którą musisz kupić inną i to jest głupie.
jak dotąd jest całkiem fajnie. Myślę, że pomysł na grę jest naprawdę interesujący, ale nie wymyśliłem, jak prawidłowo wymachiwać lalką-szczeniakiem. w każdym razie zaktualizuję moją recenzję, gdy dostanę trochę dalej i dostanę, jak grać.
Najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem
To było trochę uzależniające, ale znudziło mi się
to była niesamowita gra i ma wiele problemów, które powinieneś reklamować, które są częścią tajnej fabuły
Fajna grafika, fajna gra, to trudne wymaga dużo cierpliwości, szkoda, że nie było więcej fabuły, fajna gra!!
MEGA?!?!
W dużym stopniu polegam na „recenzjach”, które inni użytkownicy zostawiają, aby dowiedzieć się o aplikacji/grze, zanim je zainstaluję. Wszystkie wymienione tutaj recenzje opisują to jako wyjątkowe pod każdym względem. Zainstalowałem to. Grafika jest kiepska, ale czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego NIKT nie zadał sobie trudu, aby wspomnieć o poziomie trudności, jaki ma dopiero zacząć? Mój Boże, jeśli ktoś jest tak nieskoordynowany jak ja, nie będziesz też mógł grać. Co najmniej bardzo frustrujące. Chyba jestem niezdarny... kto znał .lol
Rest in Pieces APLIKACJA 1.6.7 Update ... Polishing and minor fixes. Thank you for playing! Rest in Pieces Tags. Zręcznościowe. Additional Information.
Mógłbym ocenić to wyżej, gdyby się nie zatrzymywało
Druga połowa wymaga zakupu większej liczby żyć. Przygotuj się na przejrzenie wielu reklam.
To jest ładne! I to jest jedyne uzupełnienie. to się robi. Robi się zbyt trudno, kiedy odblokujesz strój, i jestem pewien, że nie tylko ja tak uważam. Cieszę się, że mam szacunek do siebie, aby nie zostawiać nieprzyjemnej rewii.
Żmudne i nudne!!
Tokyo Highway
Nigdy nie kochałem i nienawidziłem gry z taką samą pasją. Z jednej strony grafika jest niesamowita i wydziela mroczny motyw, który bardzo mi się podoba. Potencjalna historia jest ekscytująca, a nawet sprawia, że chcę napisać o niej fan fiction. Z drugiej strony... cholernie zbyt trudne, kiedy dotrzesz do Brandy. Nie wspominając o tym, że wydaje mi się to trochę głupie, że po koszmarze Killer Clown koszt wskrzeszenia dusz spada z 50 do 60. A płacenie za używanie nowych postaci jest do bani. Dobra gra. 4/5.
po prostu świetnie, możesz oglądać tak denerwuje, że
nie ma instrukcji. bez wyjaśnienia, jak grać. zero gwiazdek tutaj.
Nie jestem pewien, czego się spodziewałem, ale na pewno nie tego. Jest zabawna, ciekawa, wciągająca i wciąż niezwykle wymagająca. Będzie szukał nowej zawartości.
Kocham tą grę. Sterowanie jest proste, dzięki czemu można je łatwo przenosić. Restartowanie poziomu jest również częścią zabawy. Gdybym mógł, dałbym mu 10 gwiazdek.
To wymagająca gra, która jest bardzo wciągająca. Gorąco polecam tym, którzy będą siedzieć w samochodzie przez kilka godzin.
zabawa. proste, a nie stagnacja czy nuda. pomysł jest nieco mroczny i może kakofoniczny dla oczu, ale przyjemny czas spędzania wolnego czasu.
ZumZum Nokia S40 3 128x160 Gra Java - PHONEKY
Bardzo fajna gierka
Najlepsze gry zręcznościowe na Androida